Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

Fes-te'n soci

És veritat que la Bressola ha progressat molt des de l'any 1976, que ara moltes institucions participen, però...

  1. La Bressola ha de fer moltes més escoles perquè un dia ningú no pugui dir a Catalunya del Nord que no pot portar el fill a l'escola catalana perquè no en té cap a prop de casa.
  2. Les institucions poden canviar de signe polític i no es pot tenir una certesa absoluta de la perennitat de les seves subvencions.
  3. Com més suport tingui la Bressola, més suport tindrà d'aquestes mateixes institucions

Per tot això tenim menester de la teva ajuda.

Catalunya del Nord

Emplena la butlleta que podràs imprimir clicant aquí i dóna-la al teu banc.

Catalunya del Sud

Emplena la butlleta que podràs imprimir clicant aquí i dóna-la al teu banc o emplena el formulari en línia

Dades personals

Dades bancàries (opcional)

Si vols ajudar i no saps com, et donem unes quantes idees:

Autoritzo l´associació dels Amics de La Bressola a carregar, fins a nova ordre, al compte corrent els rebuts que periòdicament presenti en concepte de quota de soci.
* Les teves dades personals s'incorporaran al fitxer de socis de l'Associació i no seran cedides a tercers aliens a l'Associació La Bressola (Catalunya del Nord), l'Associació d'Amics de la Bressola o la Fundació la Bressola sense el teu consentiment. Per a l'exercici dels drets legals de consulta, modificació, rectificació i cancel·lació de les teves dades pots adreçar-te per escrit a l'Associació d'Amics de la Bressola.
**L'Associació d'Amics de la Bressola està inscrita al Cens d'entitats que tenen per finalitat el foment de la llengua catalana, per la qual cosa les quantitats donades donen dret als residents al territori de la Generalitat de Catalunya a una deducció del 15%, amb el límit del 10% de la quota íntegra autonòmica de l'I.R.P.F., Llei 21/2001, de 28 de desembre.

Enviar