Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

Noticia

26/01/2017

La Bressola candidata al Premi "Martí Gasull i Roig a l'exemplaritat en defensa de la llengua"

El jurat considera que els tres finalistes compleixen amb l'objectiu de ser un exemple a seguir en la defensa de la nostra llengua perquè l'han promoguda com a eina de cohesió social des d'una perspectiva transversal en l'àmbit socioeconòmic, en tots els àmbits educatius, a les administracions i en l'àmbit cultural.

 

Per la nostra entitat és un plaer compartir amb la comunitat Sikh de Catalunya i Softcatalà, les altres dues candidatures finalistes conjuntament amb La Bressola, no només aquesta fase de finalistes sinó també la defensa de la nostra llengua en els diferents àmbits que representem.

 

El proper dilluns 27 de febrer, a partir de les 19 h al Teatre Poliorama de Barcelona, coneixerem el guanyadors de la IV edició dels Premis Martí Gasull i Roig, però ja és un premi arribar a estar entre les tres candidatures finalistes. Moltes gràcies!

 

Fins al pròxim 13 de febrer tothom pot participar en l'elecció de la candidatura guanyadora. És ben fàcil. Tan sols cal votar a: http://www.premimartigasull.cat/