Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

Noticia

09/09/2015

EL SETEMBRE JA HA ARRIBAT I LA BRESSSOLA HA COMENÇAT !!

Volem celebrar amb tots vosaltres els nostres 40 ANYS i durant el curs anirem anuciant-vos els actes amb prou temps per tal que pugueu acompanyar-nos.


Aquest setembre donem el tret de sortida al curs dels 40 ANYS de la Bressola. Potser ho veu poder veure dimarts al TN Comarques o llegir a la premsa escrita o diaris digitals.

 

I és en aquest marc de la celebració dels 40 anys de la Bressola, que la Llibreria Documenta de Barcelona acollirà, a partir de setembre de 2015 i fins a juny de 2016, una trobada mensual amb persones vinculades a aquesta entitat.

 

El llibre i la lectura serà el punt de partida de Trobem-nos amb... i la celebració del 40 anys de la Bressola eixamplarà el ventall de persones i institucions a conèixer a través d'aquestes trobades.

 

La dinamitzadora del club de lectura, Susanna Àlvarez (http://llegeixesoque.cat), continuarà amb les tasques de coordinació del cicle i s'encarregarà de conduir les sessions.

 

Primera sessió de Trobem-nos amb...

 

El dilluns 14 de setembre a les 7 del vespre presentarem el cicle a la Llibreria Documenta i comptarem amb la presència de l'editor Josep Cots (Edicions de 1984) que ens presentarà algunes de les novetats d'aquesta temporada literària: Els quaranta dies del Musa Dagh de Franz Werfel, Criatures d’un dia d'Irvin Yalom, Aquest cor que és el teu de Hans Fallada i Torero d’hivern de Miquel Adam.

 

Al final de la trobada, prevista cap a dos quarts de nou del vespre, les persones participants rebran el llibre relacionat amb la personalitat convidada a la sessió següent, prevista pel dilluns 5 d'octubre de 2015.

 

 

Més informació:

 

Associació d'Amics de la Bressola

Gran Via de les Corts Catalanes, 592 1r, Barcelona 08007

T. 93 518 18 55

amics@bressola.cat

 

Llibreria Documenta

C. Pau Claris, 144, Barcelona 08009

T. 93 317 25 27

correu@documenta-bcn.com

 

No us ho perdeu, al final farem un petit tast d’un vi del Rosselló, per començar a celebrar els 40 ANYS!!!